21 juni 2017

Op 21 juni is het weer de Nationale dag van lange mensen. Deze dag is vorig jaar in het leven geroepen door Langzijn.nl, een online informatieplatform voor lange mensen, de Stichting Lange Mensen Nederland uit Blaricum en kledingzaak Pretty Tall uit Apeldoorn.

“Doel van deze dag is aandacht vragen voor de problemen waar lange mensen tegenaan lopen. Dit zijn vaak hele praktische zaken, zoals beenruimte in het openbaar vervoer, laaghangende obstakels en dat soort ongemakken” aldus Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland.

Naast aandacht voor de problemen is er ook aandacht voor de voordelen van lang zijn. Mensen mogen trots zijn op hun lengte! Diverse speciaalzaken en webshops bieden op en rondom 21 juni kortingen aan in het kader van de Nationale dag van lange mensen. Deze kortingen zijn te vinden op de pagina korting voor lange mensen.

Tall Together

Op 29 oktober zal er in het kader van de Nationale dag voor lange mensen ook nog een beurs gehouden worden, waar lange mensen alles op het gebied van lengte kunnen vinden. Natuurlijk is er volop keuze uit kleding, schoenen, bedden, fietsen en nog veel meer! Ook zijn er een modeshow, lezingen en veel informatie over groei en alles wat daarmee samenhangt. Voor dit evenement hebben we de grootste zaal in gebruik van het EXPO Hoevelaken aan de A1. Inclusief 800 parkeerplaatsen en een treinstation om de hoek!

Tall Together is dit jaar mede mogelijk gemaakt door Beddenspecialist.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *